Menu Button

Aanbod :

Gitaar

Met de gitaarlessen ga je zo snel mogelijk liedjes spelen. Je krijgt eerst een goede fundering, waar je daarna verder op kunt bouwen. De basis leer je op een leuke en gemakkelijke manier, waardoor het toegankelijk is voor zowel jong als oud. De lessen bieden je een ondergrond voor verschillende stijlen, waaronder: fingerpicking, ‘kampvuur’-gitaar, rhythm-gitaar, lead-gitaar en alles daartussenin. 

Ook is de les volledig aan te passen naar je eigen wens en niveau. Daarnaast is de les geschikt voor zowel beginners en gevorderden, die bijvoorbeeld willen doorstromen naar een MBO of HBO-opleiding in de muzikale sector.

 

 

Aanmelden proefles

Lesgeld tot 21 jaar:

€17,-

Lesgeld vanaf 21 jaar:

€20.57

Lesduur:

30 minuten

Reinier Klaassen

Sinds het horen van Bohemian Rhapsody, is Reiniers leven niet meer hetzelfde geweest. Op zijn elfde wilde hij een gitarist worden die zo breed inzetbaar was als maar kan. Met ervaring die hij heeft opgedaan met projecten in de 80’s hardrock met Bert Heerink (Vandenberg), tot het spelen van klassieke Motown hits en het opnemen van catchy pop tunes, kan Reinier je verder helpen met jouw tocht door gitaarland.

Reinier Klaassen

Jason Maengkom

Jason Maengkom

 

Al van kleins af aan begonnen met het spelen van de gitaar, wetend dat hij later muzikant wou gaan worden. En sinds die tijd is er nog niks veranderd. Jason studeert nu vol met enthousiasme aan het conservatorium (ArtEZ Enschede) als gitarist om zichzelf nog meer te gaan ontwikkelen en om de muziekwereld in te mogen duiken.

‘Het allerbelangrijkste is voor mij dat de leerlingen willen blijven spelen. Daarin staat enthousiasme en het leuk vinden van mijn lessen centraal. Ik sta dus open om mijn les aan te passen op het gene wat jij wilt leren!’

Jason Maengkom

Downloads