Aanbod :

Toetsen

Tijdens de pianolessen gaan jullie samen gaan kijken naar wat jij leuk vindt om te luisteren en om te spelen! Als jullie weten wat voor muziek jij tof vindt, dan gaan jullie de muziek spelen die bij jou past.

Elk nummer is zo makkelijk of zo moeilijk te maken als je zelf wilt, daardoor kan elk nummer een goede oefening zijn op ieder niveau. Tijdens de lessen besteed je aandacht aan wat je maar wil leren in een nummer. Dat kunnen technische moeilijkheden zijn, het helpen met het snappen van een nummer en hoe het in elkaar zit, of het reproduceren van de sounds die er in een nummer gebruikt worden! Aan al die onderwerpen apart kun je wel een hele studie aan toewijzen en Menno leert het je allemaal graag!

Wat jullie in de lessen vooral gaan doen is veel muziek maken en meespelen met je favoriete nummers! Hiermee kan hij je eventueel ook voorbereiden om samen te gaan spelen met andere mensen in een band!

Aanmelden proefles

Lesgeld tot 21 jaar:

€17,-

Lesgeld vanaf 21 jaar:

€20,57

Lesduur:

30 minuten

Menno Nijen Es

Menno Nijen Es speelt al vanaf zijn 6e levensjaar piano/toetsen en krijgt er nog steeds geen genoeg van. Vanaf het moment dat hij zijn vader (die ook toetsen speelt) het podium zag betreden wist hij: dat wil ik ook! Zo geschiedde. Menno heeft zijn conservatorium papiertje in Enschede gehaald, staat zo’n 10 jaar op de bühne en geeft nu zo’n 2 jaar les. Altijd met aanstekelijk enthousiasme dat gepaard gaat met een serieuze blik op de muziek. 

‘’Muziek maken ís en moet leuk zijn. Mijn doel als docent is het enthousiasmeren van de leerling, en te laten ervaren hoe leuk het is om (al dan niet samen met anderen) muziek te maken.”

Menno Nijen Es

Downloads