Aanbod :

Toetsen

Tijdens de pianolessen gaan jullie samen gaan kijken naar wat jij leuk vindt om te luisteren en om te spelen! Als jullie weten wat voor muziek jij tof vindt, dan gaan jullie de muziek spelen die bij jou past.

Elk nummer is zo makkelijk of zo moeilijk te maken als je zelf wilt, daardoor kan elk nummer een goede oefening zijn op ieder niveau. Tijdens de lessen besteed je aandacht aan wat je maar wil leren in een nummer. Dat kunnen technische moeilijkheden zijn, het helpen met het snappen van een nummer en hoe het in elkaar zit, of het reproduceren van de sounds die er in een nummer gebruikt worden! Aan al die onderwerpen apart kun je wel een hele studie aan toewijzen en Bob leert het je allemaal graag!

Wat jullie in de lessen vooral gaan doen is veel muziek maken en meespelen met je favoriete nummers! Hiermee kan hij je eventueel ook voorbereiden om samen te gaan spelen met andere mensen in een band!

Aanmelden proefles

Lesgeld tot 21 jaar:

€15,-

Lesgeld vanaf 21 jaar:

€18,15

Lesduur:

30 minuten

Bob Lammers

Beginnend als drummer kwam bob erachter dat hij wel gevoel voor muziek had, maar pas toen hij piano/keys begon te spelen kwam hij erachter dat hij iets moest gaan doen in de muziek. Inmiddels zit hij in het vierde jaar van het conservatorium in Enschede met als hoofdvak toetsen. Daar heeft hij met veel mensen samengewerkt en in veel verschillende bands gespeeld om zoveel mogelijk te leren.

Zelf speelt hij het liefste popmuziek (zoals Bruno Mars, Stevie Wonder, Beyoncé, The Weeknd, Justin Bieber en Justin Timberlake). Daarom is hij ook een Beyoncé Tribute band begonnen en speelt hij in een coverband om heel Nederland door te gaan en daar een feestje te bouwen.

Bob Lammers

Downloads