Menu Button

DE LEUKSTE PIANOLESSEN EN KEYBOARDLESSEN VAN DE ACHTERHOEK

DE LEUKSTE PIANOLESSEN EN KEYBOARDLESSEN VAN DE ACHTERHOEK

Bij House of Pop in Borculo krijg je op de leukste en modernste manier pianolessen. Samen met de docent bepaal je wat je gaat leren en waar je naartoe gaat werken. Wil je in een band spelen, jezelf (of een ander) leren begeleiden op piano of gewoon lekker meespelen met je favoriete muziek? Meld je dan aan voor een proefles!

DE LESINHOUD

De lessen duren 30 minuten en zijn 1 op 1. In het leslokaal speel je op een keyboard of op een digitale piano. Na een gezellig kort praatje over muziek, over de week of over andere zaken beginnen we snel met de les. Jij geeft aan welke muziek je graag zou willen spelen en de docent zal dit je proberen te leren op jouw niveau.

WAT KOMT ER ALLEMAAL BIJ KIJKEN

Om thuis te oefenen heb je zelf ook een keyboard of piano nodig. Om goed piano te leren spelen zal je thuis ook goed moeten oefenen. Als je net begint met lessen, schaf dan niet gelijk een piano aan. Een goedkoop keyboard zal voor de eerste paar jaar goed genoeg zijn om met sprongen vooruit gaan! Daarnaast kun je met een keyboard nog eens oefenen met je koptelefoon op! Daar worden je huisgenoten dan weer heel blij van! Vaak hoef je voor de pianolessen geen lesmateriaal aan te schaffen. Deze maakt de docent allemaal zelf. Soms vindt de docent het bij sommige leerlingen toch goed om te werken met een lesmethode. Deze zal dan aangeschaft moeten worden. Dit is gelukkig een kleine en vaak eenmalige uitgave. 

WIE KOMEN ER ALLEMAAL OP LES BIJ HOUSE OF POP?

House Of Pop heeft al veel verschillende jongens, meisjes dames en heren mogen ontvangen van binnen en buiten Berkelland zoals Borculo, Ruurlo, Lochem, Laren, Geesteren, Gelselaar, Noordijk, Neede, Haaksbergen, Eibergen, Beltrum, Rekken, Rietmolen etc. De leeftijden variëren van 5 jaar tot zelfs 65 jaar. 

DE KOSTEN

De lessen kosten voor leerlingen tot 21 jaar oud €15,-. Leerlingen van 21 jaar en ouder betalen €18,15. Je krijgt maandelijks een factuur opgestuurd voor de gevolgde lessen en zit niet vast aan een abonnement.